Nordic Gulvafslibning København

Kontakt os på 50 30 30 66

Vedligeholdelse af ny afslebet gulve

Vedligeholdelsesråd

Hvordan får jeg mest ud af mit gulv, efter gulvafslibning, afslibning, slibning og gulvafhøvling / afhøvlning?

Her vil du kunne finde råd og vejledning om hvordan du vedligereholder dit gulv og får det til at holde længst.

Vi vil komme ind på grundbehandling, vedligeholdelse og generelt hvad du skal gøre for at dit gulv kan holde længst.

Generelt er der tre måder at behandle dit gulv på. Lak, lud og olie. Ved lud behandling skal du i de fleste tilfælde selv grundbehandle dit gulv inden du kan tage det i brug.

Grundbehandling af ludbehandlede gulve

Er dit gulv ludhandlet, leveres det på to forskellige måder fra nordic gulves side. Som regel finslebet efter ludbehandling, med mindre kunden har udtrykt et andet ønske herom. Såfremt gulvet ikke er blevet finslebet efter ludbehandlingen, skal dette gøres inden grundbehandlingen, idet ludbehandlingen har medført at træet rejser sig. Herefter anbefaler vi at du mætter dit gulv med voks eller sæbe i henhold til de anvisning vi vil beskrive ude hos jer.

Efter du har voks eller sæbe behandlet dit gulv, hvis du ønsker at gøre noget ekstra udover for at det fremstår flot og silkeagtigt kan du polere det op med en polermaskine med en grøn pad. Farven på den valgte pad angiver dens grovhed. I dette tilfælde en forholdsvis grov pad, hvilket er nødvendigt.

Løbende vedligeholdese af sæbebehandlede og oliebehandlede gulve

Gulvvask udføres i henhold til den beskrevne anvisning på det leveret eller indkøbte sæbe. Dog er det vigtigt at gulvet vaskes med en hårdt opreddet klud eller moppe. Det vil sige gulvet må ikke søbes til.

Generelt støvsugning af nyafslebet gulve

For at undgå at skade gulvet skal man benytte et parket mundstykke. Det er et støvsuger mundstykke med fast børste. Herved undgår man at ridse gulvet med et combi mundstykke. Et combi mundstykke, ridser gulvet når børsterne bliver slidt / sløve eller når fjedreren bliver sløv.

Generelt gældende for alle gulve

Efterbehandling skal gulvet have hviletid i op til en måned afhængig af behandling. Gulvet må ikke afdækkes den første måned med pap, tæppe eller plastik den første måned. Desuden er det godt at undgå vand. Alt møbel kontakt anbefales at foregå med filtmåtter mellem møblet og gulvet. Desuden foreslås der under kontorstol en plastik måtte. Der må ikke være plastik eller gummi kontakt fra møbler med gulvet idet der kan opstå en kemisk forbindelse som misfarver gulvet, dette er vigtigt.

Ekspres Kontakt

Gulvafslibning

Hvad er vigtigst for dig når du skal have udført gulvafslibning?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...