Nordic Gulvafslibning København

Kontakt os på 50 30 30 66

Hvad kan du behandle dine ny afslebet gulve med?

Efterbehandling af dine nyslebet gulve

Hvilke muligheder har jeg efter gulvafslibning, slibning eller gulvafhøvling? Hvad er nemmest at holde? Hvordan ser det ud?

Vi bruger kun førende leverandører, med dokumenteret kvalitet inden for vores gulvbehandlingsløsninger. Vi sætter miljøet I højsædet og stiller krav overfor vores leverandør. Vores produkter skal tage størst mulig hensyn til miljø, samtidig med der bliver taget hensyn til den ønskede løsning.

Lak

Vandbaseret eller kemibaseret lak?

Lak kan inddeles i forskellige grupper. Først vandbaseret lak og kemibaseret lakker, herunder syre og sprit lakker.

En komponent lak eller to komponent lak?

Så kan de inddeles i en komponent lak og to komponent lak. Som regel er en to komponent lak stærkere / hårdede idet den får tilsat en hærder.

Kvaliteten på lak

Lak kan så inddeles i forskellige kvaliteter. Dette vil hænge sammen med prisen på lakken og løsningen af den ønskede opgave.

Holdbarhed på en skala på 1-5 hvor 5 er højest, vil blive angivet ud for hver lakkvalitet.

Bolig lak – den billigste lak. Bruges som regel ved salg af lejlighed eller fraflytning. Ikke en vi anbefaler, men vi tilbyder den for at du har valgmuligheden. Holdbarhed: 2,8.

Standard lak – en god lak af en gennemsnitlig kvalitet. Holdbarhed: 3,2.

Luksuslak – En lak med høj holdbarhed og hvor du får meget for pengene. Som regel det mest økonomiske valg når man tager alle parametre med. Holdbarhed: 3,7

2 komponent lak – Det kvalitetsbevidste og professionelle valg. Alle 2 komponent lakker har en holdbarhed over 3,9 – 4,8.

Hvor mange gange lak skal gulvet have?

Som udgangspunkt skal et gulv have mindst 2 gange lak. Man giver gulvet en gang lak, herefter finslibes det da træet har rejst sig. Herefter giver man anden gang lak. Det vil sige midst 2 gange lak. Reelt har et kun fået 1½ gange lak, da man har finslebet noget af det væk efter første lag.

Vi anbefaler 3 gange lak og i køkkener og gang arealer flere endnu hvis budgettet tillader det. Jo flere gange man giver det lak jo bedre holder din investering i gulvet.

Nemt at holde og slidstærk. Kan fås fra ultramat / mat / halvmat / halvblank til blank. Vi bruger standard mat eller silkemat. Vi bruger kun lak af høj kvalitet. Vores lakker er nogle af de bedste i verden. Bruges en hel del af det offentlige, konference rum, hoteler, gymnastik sale og privat for dem som vil have noget eksklusivt.

Pigmenteret lak – pigmentering af gulv inden behandling

Træet bliver indfarvet, for derefter at blive lakeret. En slidstæk løsning der gør vi er en af de bedste inden for branchen. En billigere løsning vil være pigmenteret lak, har dog den ulempe at farven ligger oven på træet. Man anbefaler ikke at pigmentere bøg og egetræsgulve.

Olie

Olie er varmt og flot. Fremstår silkemat ved den rigtig polering. Som regel I natur farve eller hvid. Men kan fås I farve fra sort til blå henover rød. Altså alle farver. Vi er specialister på dette område.

Lud

Som regel en rustic løsning. Nem at reparere. Vi finsliber altid efter en ludbehandling da træet rejser sig og fremstår groft.

Lud er en grundbehandling og kombineres med hvid olie eller sæbe. ALDRIG med lak. Dette er en kemisk forkert kombination. Nordic gulve påtager ingen garanti forpligtelser ved en lud og lak løsning.

Sæbe og voks

Vi kan behandle deres gulv efter en ludbehandling med sæbe eller voks. Dette foregår med en grund behandling og derefter en polering.


Alt tekst under denne linie er kun beregnet som tags. Der er ikke flere relevante informationer under denne linie


Efterbehandling af gulve efter: gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og høvling i følgende geografiske områder

Relevante ord

Lak, hvidpigmenteret lak, pigmenteret lak, olie, hvid pigmenteret olie, sort olie, lud, ludsæbe, voks, plejeolie, sæbe, natursæbe, sæbespåner. Typiske fabrikater: Berger Seidle, Junkers, Trip Trap, Bona, Timberex, Faxe, Probat. Bræddegulv, plankegulv, finér gulv, massiv gulv, parket gulv. Fyrretræ, Douglas gran, Ask, Bøg, Eg, Kirsebær, Mahogni, Nyatoh, Valnød, Lærketræ, Teak og mange andre forskellige træsorter.

Ekspres Kontakt

Gulvafslibning

Hvad er vigtigst for dig når du skal have udført gulvafslibning?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...