Nordic Gulvafslibning København

Kontakt os på 50 30 30 66

Høj kvalitet af gulvafslibning

Kvalitet og nordic gulve

Hvad gør vi for at sikre dig høj kvalitet?

Gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og høvling af gulve foregår på langs af brædder uden valsespor.

Ved behandling benyttes der rigeligt af produkterne. Træet er derfor mættet og beskyttet. Kun dig som kunde sætter begrænsning.

Polering foretages professionelt med maskine. Dette sikre at du får et produkt der kan holde længst muligt. Bemærk venligst dette kan gøres på mange måder. Der bliver desværre tit sprunget over her. Eller også mangler der erfaring.

Hvordan sikre du dig høj kvalitet?

Det kan være svært for dig som kunde at danne et billede af hvilke standarder et gulv firma har.

Så hvad kan du gøre? Der er flere muligheder her. Spørg venner og bekendte om de har erfaring eller kan anbefale et gulv firma. For os er det vigtigt at du har lyst til at anbefale os efter endt arbejde.

De billeder et gulv firma har, er de opstillet og hentet fra nettet eller er det billeder taget i forbinelse med en opgave de har lavet? Typisk vil der være flere i serie af samme opgave. Tør de vise deres udførte arbejde? Se vores galleri her på siden. Dette er nogle af de mange tusinder af gulve vi har lavet.

Er der udtalelser på nettet? Du kan eventuelt søge rundt på nettet, dette er desværre ingen garanti, da der desværre er nogen som enten er tilknyttet disse udtalelses sider eller på anden måde har haft mulighed for at påvirke indholdet. Se eventuelt om der er en tråd i formulering der går igennem de forskellige udtalelser. Vi gør hvad vi kan for at undgå disse anmeldelser.

Er det godt og få en pris online?

Endvidere er der mange sider som er tilknyttet en prisberegner side. Eller “indhent 3 tilbuds side på gulvafslibning”. Dette vil i de fleste tilfælde blot medfører at du som kunde kommer til at betale endnu mere for at få løst en opgave, da firmaerne betaler for dine kunde informationer. Ved du hvem der ejer siderne? Ved du hvem der får dine informationer?

På vores side kan du foretage en online beregning gratis. Og dine informationer, bliver hos nordic gulve. Du kan få mere at vide her.

 

Et peronligt tilbud på gulvafslibning – viser en personlig interesse i dig og dit gulv

Og til sidst men ikke mindst, få firmaet ud og give et personligt tilbud. Så kan du se om de viser interesse i dig og dit gulv. Om de vil sikre sig at du får det ønskede produkt og den rette behandling, altså vil de bruge tid på dig.

Vores kærlighed til vores arbejde – Gulvafslibning er vores stolthed

Vi har kærlighed til gulve og gulvafslibning. Vi ved hvordan man udfører et professionelt dansk håndværk. Vi har gjort det siden 1992. Vi har lavet flere tusinde forskellige gulve gennem årene.  Vi gør alt for at sikre det bedste resultat med dine gulve.

Ekspres Kontakt

Gulvafslibning

Hvad er vigtigst for dig når du skal have udført gulvafslibning?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...