Nordic Gulvafslibning København

Kontakt os på 50 30 30 66

Forarbejdning, gulvafslibning, gulvafhøvling eller opskuring af gulve

Gulvafslibning, gulvafhøvling, finslibning (let slibning) eller opskuring?

Skal der gulvafslibes / fuldslibes, finslibes eller afhøvles? Kan de eventuelt opskures?

Gulvafslibning

Gulvafslibning er en proces hvor gulvet bliver slebet med en gulvafslibnings maskine. Maskine har en valse hvorpå der sidder et slibebånd på. Valsen rotere rundt og slibe belægning af gulvet. Grovheden af dette sandpapir defineres ved de korn der er på sandpapiret. Kornene kan spænde fra korn 12 (meget groft) til korn 160 (ekstremt fint når det gælder gulve) og videre op til flere 100.

Gulvafslibning i København foretages i centrum såvel som hele vejen rundt om København, om det er gulvafslibning i Lyngby, gulvafslibning i Helsingør, gulvafslibning Roskilde eller gulvafslibning i Køge så kommer vi der.

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling derimod er en afretning af gulvet med en roterende tromle hvorpå der sidder blade som skære små stykker træ af gulvet. Det er uhyre sjældent at gulve i dag skal gulvafhøvles.

Der skal altid foretages en gulvafslibning efter en gulvafhøvling.

Lige som med gulvafslibning så foretager vi gulvafhøvling i Københavns centrum såvel som hele vejen rundt om København, om det er gulvafhøvling i Lyngby, gulvafhøvling i Helsingør, gulvafhøvling Roskilde eller gulvafhøvling i Køge så kommer vi der.

Finslibning (let slibning)

Finslibning også kendt som mellem slibning foretages i en langt række af forskellige tilfælde. En finslibning er en meget let slibning af en given overflade. Den fjerner kun meget små ridser. Den gør klar til en ekstra behandling som regel. For eksempel, har dit gulv fået lak for nogle år siden og du ønsker den skal have en opfriskning med et lag til så skal der finslibes.

Endvidere bliver det altid gjort efter en ludbehandling eller første gang lak. Det er såan når træ bliver vådt så rejser træet sig og den kan føles grov i overfladen igen. Derfor skal gulvet finslibes.

Opskuring

Opskuring kan i sjældene tilfælde foretages, dog kun i forbindelse med sæbe eller olie behandlede gulve. En opskuring foregår som regel ved at man benytter en special trærens og vand for at skure gulvet op. Herefter kan gulvet grundbehandles igen.

Ekspres Kontakt

Gulvafslibning

Hvilken type gulvbehandling foretrækker du?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...