Nordic Gulvafslibning København

Kontakt os på 50 30 30 66

Ledige stillinger – gulvsliber og andet

Ledige stillinger

Alle henvendelser, gælder også uopfordret, bedes være skriftlige

Vi søger en dygtig gulvsliber, deltid

Du skal være:

Professionel

Have flere års erfaring

Pålidelig

Ren straffeattest

Selv kunne styre din tid

En, som ikke sprænger over hvor gærdet er lavest

Ikke lave slibe eller valsespor

Være en del af et team, som kun vil levere service og kvalitet

 

Hvilke opgaver påtager nordic gulve?

Vi påtager os følgende opgaver

Gulvafslibning, slibning, afslibning, gulvafhøvling, afhøvling, finslibning og behandling / efterbehandling

Alt fra fin- til fuldslibning. Alle former for behandling, herunder lak og lud.

Såfremt du ønsker olie eller sæbebehandling, så bliver det poleret på, altså produktet bliver varmet op, så det trænger dybt ned I træet.

Alle løsninger leveres I deres selvvalgte farve, det vil sige fra natur til hvid, såvel som grøn, blå, rød, brun eller sort.

Se mere under behandling.

Nylægning, samt opretning

Nylægning, opretning og reparation. Vi lægger også varme i gulvet. Vi arbejder med alle træsorter. Se nogle af dem under træsorter.

Totalentreprise

Er det murer, el, vvs, tømre eller dem alle sammen er vi leveringsdygtig i en samlet løsning. Vi lægger stor vægt på koordination og tidsplan for at få en løsning med høj kvalitet.

Rensning

Dybe rensning af træ, flise eller tæppebelagt gulv. Samt behandling med relevante midler for en holdbar løsning herefter.

Gulvafslibning København – Gulvafhøvling København

Ring til os på 50 30 30 66

Professionel gulvafslibning og gulvafhøvling til erhverv og private

Velkommen til nordic gulve.

Vigtig INFO! Falsk side og orlov

Nordic Gulve / Nordic Gulvafslibning har eksisteret siden 1992. Vi har fået henvendelser fra kunder som vi har haft gennem årene, der nævner at der er andre firmaer som udgiver sig for at være Nordic Gulve, desværre. Det originale Nordic Gulve som har eksisteret siden 1992 er på denne hjemmeside. Vi kalder os Nordic Gulve / Nordic Gulvafslibning. Og det staves kun på denne måde. Gulvservice / gulv indgår ikke i vores officielle måde at kalde os på. Vi kan ikke udtale os om service eller kvalitet vedrørende andre virksomheder som udgiver sig for os. Vi vil dog venligst gøre dig som kunde opmærksom på forskellen. Du kan finde os på følgende hjemmesider og INGEN andre steder hvis det er den originale nordic gulve du søger: https://www.nordicgulvafslibning.dk og https://www.nordicgulve.dk
Vi holder orlov / lukket frem til sommeren 2020. I er dog stadig velkommen til at gøre henvendelse, så vi kan være behjælpelige. De bedste ønsker til dig med dine gulve.

Siden 1992 har nordic gulve / nordic gulvafslibning leveret professionelle kvalitetsløsninger til erhverv og private i hele stor København. En virksomhed, med et stærkt produkt. Vi er stolte over at være en af de førende indenfor vores branche.

For dig som ønsker en billig gulvafslibning hvor der ikke er gået på komprommis, med kvalitet, erfaring, personlig service og overholdelse af aftaler.

Hvorfor en professionel gulvafsliber fra nordic gulve?

Løsninger fra nordic gulve bygger på mange års erfaring indenfor dansk håndværk. Vi kender vores begrænsning og formåen, derfor vil du altid få et ærligt svar om opgaven kan løses, i henhold til dine ønsker.

Gennem vores kærlighed til gulve og vores arbejde som gulvafsliber har vi forståelse for dig som kunde såvel som hvordan et gulv / træ opfører sig. Vores viden forøges konstant. Fordi vi omgås gulve dagligt. Vi ser hvordan det opfører sig, de forskelle der måtte opstå i forhold til behandling og hvordan gulve fremstår efter gulvafslibning og behandling.

Vores produkter, bærer præg af høj kvalitet. Der er ingen genveje til det rigtige gulv. Din investering i en løsning skal være den rette første gang. Alle produkter, som benyttes, er af høj kvalitet og lang levetid. Vi vil desværre ikke tage opgaver, som indeholder ringe produkter eller løsninger. Vi ligger vores navn til deres gulv.

Om det er gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og høvling eller nylægning af gulve i enhver træsort så er vi leveringsdygtige, samt linolium og vinyl løsninger, med professionelle svejsninger.

Ønsker du en uddybelse med hensyn til vores produkt og hvordan du får det bedste spil frem i dit gulv, vil vi med glæde komme forbi til et møde. Du er velkommen til at ringe 50 30 30 66 eller kontakte os ved at benytte vores “Kontakt os” link på siden.

Online pris Gulvafslibning København

Få en overslagpris online på Gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og gulvhøvling. Blot vælg ovenstående link “Online pris” i menuen og indtast de nødvendige informationer og du vil modtage et overslagspris via email.

Eller klik på nedenstående link:

Beregn en pris online

Gratis og uforpligtende personligt tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling

Vi mener, vi skal tage opgaven lige så personlig som dig. Derfor vil en pris her på siden eller over telefonen være upersonlig og unøjagtig. Opgaven kan være væsentlig nemmere, såvel som mere omfattende. Herudover kan vi sammen få talt om nogle af de muligheder der er. Så ved du også hvem der kommer og laver dit gulv. Det er en personlig ting at vælge gulvslibe leverandør. Vi vil være jeres personlige gulvmand.

Et møde med os er gratis og uforpligtende.

Det sikre at du ved hvad du får og vi ved helt nøjagtig hvad opgaven går ud på. Vi fortæller dig hvordan vi vil løse opgaven, kommer med forslag til muligheder og giver dig en grundig vejledning i vedligeholdelse af dit gulv.

Du kan booke et møde online med det samme hvis du vil her:

Book et møde online

Eller kontakt os på vores kontakt formular her.

Gulvafslibning

Hvilken type gulvbehandling foretrækker du?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...