Nordic Gulvafslibning København

Kontakt os på 50 30 30 66

Forarbejdning, gulvafslibning, gulvafhøvling eller opskuring af gulve

Gulvafslibning, gulvafhøvling, finslibning (let slibning) eller opskuring?

Skal der gulvafslibes / fuldslibes, finslibes eller afhøvles? Kan de eventuelt opskures?

Gulvafslibning

Gulvafslibning er en proces hvor gulvet bliver slebet med en gulvafslibnings maskine. Maskine har en valse hvorpå der sidder et slibebånd på. Valsen rotere rundt og slibe belægning af gulvet. Grovheden af dette sandpapir defineres ved de korn der er på sandpapiret. Kornene kan spænde fra korn 12 (meget groft) til korn 160 (ekstremt fint når det gælder gulve) og videre op til flere 100.

Gulvafslibning i København foretages i centrum såvel som hele vejen rundt om København, om det er gulvafslibning i Lyngby, gulvafslibning i Helsingør, gulvafslibning Roskilde eller gulvafslibning i Køge så kommer vi der.

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling derimod er en afretning af gulvet med en roterende tromle hvorpå der sidder blade som skære små stykker træ af gulvet. Det er uhyre sjældent at gulve i dag skal gulvafhøvles.

Der skal altid foretages en gulvafslibning efter en gulvafhøvling.

Lige som med gulvafslibning så foretager vi gulvafhøvling i Københavns centrum såvel som hele vejen rundt om København, om det er gulvafhøvling i Lyngby, gulvafhøvling i Helsingør, gulvafhøvling Roskilde eller gulvafhøvling i Køge så kommer vi der.

Finslibning (let slibning)

Finslibning også kendt som mellem slibning foretages i en langt række af forskellige tilfælde. En finslibning er en meget let slibning af en given overflade. Den fjerner kun meget små ridser. Den gør klar til en ekstra behandling som regel. For eksempel, har dit gulv fået lak for nogle år siden og du ønsker den skal have en opfriskning med et lag til så skal der finslibes.

Endvidere bliver det altid gjort efter en ludbehandling eller første gang lak. Det er såan når træ bliver vådt så rejser træet sig og den kan føles grov i overfladen igen. Derfor skal gulvet finslibes.

Opskuring

Opskuring kan i sjældene tilfælde foretages, dog kun i forbindelse med sæbe eller olie behandlede gulve. En opskuring foregår som regel ved at man benytter en special trærens og vand for at skure gulvet op. Herefter kan gulvet grundbehandles igen.

Hvilke opgaver påtager nordic gulve?

Vi påtager os følgende opgaver

Gulvafslibning, slibning, afslibning, gulvafhøvling, afhøvling, finslibning og behandling / efterbehandling

Alt fra fin- til fuldslibning. Alle former for behandling, herunder lak og lud.

Såfremt du ønsker olie eller sæbebehandling, så bliver det poleret på, altså produktet bliver varmet op, så det trænger dybt ned I træet.

Alle løsninger leveres I deres selvvalgte farve, det vil sige fra natur til hvid, såvel som grøn, blå, rød, brun eller sort.

Se mere under behandling.

Nylægning, samt opretning

Nylægning, opretning og reparation. Vi lægger også varme i gulvet. Vi arbejder med alle træsorter. Se nogle af dem under træsorter.

Totalentreprise

Er det murer, el, vvs, tømre eller dem alle sammen er vi leveringsdygtig i en samlet løsning. Vi lægger stor vægt på koordination og tidsplan for at få en løsning med høj kvalitet.

Rensning

Dybe rensning af træ, flise eller tæppebelagt gulv. Samt behandling med relevante midler for en holdbar løsning herefter.

Gulvafslibning København – Gulvafhøvling København

Ring til os på 50 30 30 66

Professionel gulvafslibning og gulvafhøvling til erhverv og private

Velkommen til nordic gulve.

Vigtig INFO! Falsk side og orlov

Nordic Gulve / Nordic Gulvafslibning har eksisteret siden 1992. Vi har fået henvendelser fra kunder som vi har haft gennem årene, der nævner at der er andre firmaer som udgiver sig for at være Nordic Gulve, desværre. Det originale Nordic Gulve som har eksisteret siden 1992 er på denne hjemmeside. Vi kalder os Nordic Gulve / Nordic Gulvafslibning. Og det staves kun på denne måde. Gulvservice / gulv indgår ikke i vores officielle måde at kalde os på. Vi kan ikke udtale os om service eller kvalitet vedrørende andre virksomheder som udgiver sig for os. Vi vil dog venligst gøre dig som kunde opmærksom på forskellen. Du kan finde os på følgende hjemmesider og INGEN andre steder hvis det er den originale nordic gulve du søger: https://www.nordicgulvafslibning.dk og https://www.nordicgulve.dk
Vi holder orlov / lukket frem til sommeren 2020. I er dog stadig velkommen til at gøre henvendelse, så vi kan være behjælpelige. De bedste ønsker til dig med dine gulve.

Siden 1992 har nordic gulve / nordic gulvafslibning leveret professionelle kvalitetsløsninger til erhverv og private i hele stor København. En virksomhed, med et stærkt produkt. Vi er stolte over at være en af de førende indenfor vores branche.

For dig som ønsker en billig gulvafslibning hvor der ikke er gået på komprommis, med kvalitet, erfaring, personlig service og overholdelse af aftaler.

Hvorfor en professionel gulvafsliber fra nordic gulve?

Løsninger fra nordic gulve bygger på mange års erfaring indenfor dansk håndværk. Vi kender vores begrænsning og formåen, derfor vil du altid få et ærligt svar om opgaven kan løses, i henhold til dine ønsker.

Gennem vores kærlighed til gulve og vores arbejde som gulvafsliber har vi forståelse for dig som kunde såvel som hvordan et gulv / træ opfører sig. Vores viden forøges konstant. Fordi vi omgås gulve dagligt. Vi ser hvordan det opfører sig, de forskelle der måtte opstå i forhold til behandling og hvordan gulve fremstår efter gulvafslibning og behandling.

Vores produkter, bærer præg af høj kvalitet. Der er ingen genveje til det rigtige gulv. Din investering i en løsning skal være den rette første gang. Alle produkter, som benyttes, er af høj kvalitet og lang levetid. Vi vil desværre ikke tage opgaver, som indeholder ringe produkter eller løsninger. Vi ligger vores navn til deres gulv.

Om det er gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og høvling eller nylægning af gulve i enhver træsort så er vi leveringsdygtige, samt linolium og vinyl løsninger, med professionelle svejsninger.

Ønsker du en uddybelse med hensyn til vores produkt og hvordan du får det bedste spil frem i dit gulv, vil vi med glæde komme forbi til et møde. Du er velkommen til at ringe 50 30 30 66 eller kontakte os ved at benytte vores “Kontakt os” link på siden.

Online pris Gulvafslibning København

Få en overslagpris online på Gulvafslibning / gulvslibning / gulvafhøvling / gulvhøvling / afslibning / slibning / afhøvling og gulvhøvling. Blot vælg ovenstående link “Online pris” i menuen og indtast de nødvendige informationer og du vil modtage et overslagspris via email.

Eller klik på nedenstående link:

Beregn en pris online

Gratis og uforpligtende personligt tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling

Vi mener, vi skal tage opgaven lige så personlig som dig. Derfor vil en pris her på siden eller over telefonen være upersonlig og unøjagtig. Opgaven kan være væsentlig nemmere, såvel som mere omfattende. Herudover kan vi sammen få talt om nogle af de muligheder der er. Så ved du også hvem der kommer og laver dit gulv. Det er en personlig ting at vælge gulvslibe leverandør. Vi vil være jeres personlige gulvmand.

Et møde med os er gratis og uforpligtende.

Det sikre at du ved hvad du får og vi ved helt nøjagtig hvad opgaven går ud på. Vi fortæller dig hvordan vi vil løse opgaven, kommer med forslag til muligheder og giver dig en grundig vejledning i vedligeholdelse af dit gulv.

Du kan booke et møde online med det samme hvis du vil her:

Book et møde online

Eller kontakt os på vores kontakt formular her.

Gulvafslibning

Hvilken type gulvbehandling foretrækker du?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...